Met de Valuation & Risk management van
Flux bent u klaar voor de toekomst

Valuation & Risk management

De Valuation en risk management toepassing van fluX implementeert de risico management cyclus voor vastgoed financiers. Deze toepassing biedt een workflow waarbij de initiatie, registratie, taxatie en instroom in de portfolio / risico management cyclus wordt ondersteund. Verder is koppeling met bestaande backoffice systemen zoals SAP mogelijk. Flux implementeert zoveel mogelijk standaard output rapporten en speelt een actieve rol in de vastgoedmarkt om zoveel mogelijk tot gestandaardiseerde output te komen. Als de vastlegging van de vastgoed gerelateerde informatie op orde is kunnen derde partijen zoals toezichthouders adequaat worden geïnformeerd.

  • Vastgoed registratie
  • Workflow
  • Taxaties
  • Portfolio analyse
  • Rapportages

Invoerscherm ING

Financiële instellingen

Financiele instelling

Financiële instellingen moeten voldoen aan rapportage-eisen zoals deze door o.a. De Nederlandse Bank en Europese Centrale Bank zijn opgelegd. Wilt u als Financiële instelling inzicht hebben in de risico’s van uw vastgoed portefeuille en voldoen aan de rapportage-eisen dan hebben wij voor u de oplossing.

Bekende financiële instelling

Een grote financiële Nederlandse instelling gebruikt sinds 2013 de Valuation en Risk management oplossing van fluX. Hiermee wordt al het vastgoed geregisterd en getaxeerd. Op deze wijze heeft het management inzicht in de mogelijke risico’s en voldoet eveneens aan de rapportage eisen zoals deze zijn opgelegd door toezichthouders.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Valuation en Risk management oplossing maak dan een afspraak met fluX voor een uitgebreide toelichting en demo.

Maak nu vrijblijvend een afspraak met fluX

Helpdesk

Heeft u support nodig?
+31 (0)85 401 63 70
Neem contact op met onze helpdesk
Bereikbaar op werkdagen van:
09:00 – 18.00 uur