Bent u benieuwd naar onze
mogelijkheden voor uw organisatie?
Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Al onze rapporten zijn
IVS | RICS | PTA | REV | AIFMD
en IFRS
Proof

Inzicht en grip op uw portefeuille

Met de Portfoliomodule van fluX bent u altijd juist geïnformeerd.
De Portfoliomodule komt standaard met een groot aantal voorgedefinieerde rapporten en functionaliteiten, zoals:

Waardering

De basis voor de portfoliomodule is de individuele objectwaardering. Het resultaat is een uitgebreid DCF en NAR  rapport op object of portefeuille niveau. U kunt een onbeperkt aantal complexen aanmaken en deze toevoegen aan iedere willekeurige portefeuille.

Financieringsaanvraag

Met de Portfoliomodule kunt u efficiënt een zeer uitgebreid financieringsaanvraag memorandum samenstellen. Het resultaat is een pdf document inclusief de financierings- behoefte met daarbij alle informatie m.b.t. de Portefeuille inclusief: waarderingen, huuroverzichten, cash flows en financiering ratios.

Cash flow overzicht

Een zeer uitgebreid cash flow overzicht van uw gehele portefeuille. De cash flow is een samenstelling van de onderliggende waarderingen. Zowel de huurinkomsten als de exploitatiekosten kunnen tot op objectniveau worden ingezien. Het is eveneens mogelijk om de cash flow naar Pdf of Excel te exporteren.

Verkooppresentatie (nieuw)

Een nieuwe functionaliteit die is toegevoegd aan de aan de portfoliomodule is het genereren van een professionele verkooppresentatie. Dit kan een presentatie zijn van enkele of meerdere commerciële en of residentiële complexen. U kunt ook aangeven of u de vraagprijs en of huurlijst wel of niet wilt tonen. Binnen een handomdraai maakt u een zeer professionele aanbieding. Klik hier voor het bekijken van een voorbeeldrapport

Risico analyse

Middels de risico analyse tool heeft u inzicht of objecten voldoen aan uw gekozen beleggingsstrategie. Objecten worden binnen een matrix getoond op basis van een individuele kwaliteitsscore en rendementseis.

Portfolio presentatie

Hebt u een presentatie nodig van uw portefeuille? Met de portfoliomodule beschikt u over diverse presentatie mogelijkheden van uw portefeuille, van een basis presentatie tot een zeer uitgebreide presentie. Alle rapporten kunt u eenvoudig als pdf document exporteren.

Huurdersoverzichten

Als u gebruikt maakt van de portfoliomodule beschikt u over uitgebreide huurders overzichten. Recent hebben wij WALE (Weighted Average Lease Expiry) rapport toegevoegd. Dit rapport geeft u direct inzicht in hoe uw portefeuille ervoor staat m.b.t. gemiddelde looptijden op object en portefeuille niveau.

Scenario analyse

Wilt u weten wat voor impact een verkoop of een investering heeft op uw rendement of cash flow. U kunt eenvoudig een gehele portefeuille kopiëren en vervolgens de gewenste parameters aanpassen om zo inzicht te krijgen in de onderlingen verschillen.

Financieringen

Met de portfoliomodule kunt u een meerdere financieringen toevoegen op portefeuilleniveau. Het toevoegen van verschillende types financiering is eenvoudig. Eigenschappen van een financiering kunnen makkelijk worden gewijzigd zoals: looptijd, vaste rente of variabele rente, type aflossing en rente swap.

Performance

Hoe rendeert uw portefeuille? Met de portfoliomodule krijgt u inzicht in uw directe en indirecte rendement. Het is ook mogelijk om uw rendement te bekijken op basis van historische aankoopwaarde of de huidige boekwaarde.

Workflow | Taxaties uitzetten

Heeft u een taxatie nodig? Met de Portfoliomodule kunt u eenvoudig taxaties uitzetten naar één van de 450 aangesloten TMI taxateurs. U gebruikt hiervoor  de Workflowmodule welke onderdeel is van de Portfoliomodule. Hierdoor is het versturen van huurlijsten (Excel sheets) overbodig geworden.

Excel import en export

Met de Excel Import -Export module kunt u eenvoudig bestaande portefeuilles (inclusief huurregels) importeren. Maar ook het exporteren van een gedetailleerde cash flow of huurlijsten is met een druk op de knop geregeld.

Portfolio KPIs

Op het moment dat u inlogt op de Portfoliomodule ziet u de KPI’s van de gekozen portefeuille waardoor u in één oogopslag inzicht heeft in de prestaties. Eveneens worden alle objecten binnen de portefeuille getoond op “Open Street Map” inclusief kadastrale grens.

Dashboard

De Portfoliomodule beschikt over een interactief dashboard waarmee u kunt inzoomen tot op object niveau. Het dashboard is voor veel gebruikers een goed startpunt.

Hoe werkt de Portfoliomodule

De module is online beschikbaar. Het is dus niet noodzakelijk om software te installeren. U kunt direct aan de slag met het invoeren van uw portefeuillegegevens. Als u alle relevante gegevens hebt ingevuld zoals huurders, kosten, leegstand en financieringslasten, dan kunt u met één druk op de knop professionele rapportages produceren. Niet alleen voor uw eigen organisatie – om de juiste beslissingen te nemen – maar ook voor financiële instellingen (uw bank), kandidaat‑kopers en taxateurs.

Wij hebben voor u de oplossing

Met de fluX Portfoliomodule produceert u geen Excel‑sheets maar consistente rapportages, waardoor er geen fouten gemaakt kunnen worden, zoals bij Excel‑modellen wel het geval is. Met de fluX Portfoliomodule krijgt u weer grip op uw portefeuille.

Nooit meer losse Excel Sheets

De kans is 90% dat binnen uw organisatie investeringsbeslissingen worden genomen op basis van Excel‑modellen. Uit onderzoek onder 500 taxateurs blijkt dat opdrachtgevers (beleggers) in 90% van de gevallen geen gebruikmaken van speciale softwaresystemen die hiervoor ontwikkeld zijn. Niet zo vreemd, want alle tot nu toe beschikbare systemen vereisen een behoorlijke investering.

Andere TMS‑systemen zijn niet alleen kostbaar, ook de investering van duizenden euro’s voor consultancy is meer regel dan uitzondering.

Licentie €2.740,- per jaar (excl. BTW)

Voor €2.740,- per jaar (exclusief btw) kunt u gebruikmaken van onze Portfoliomodule. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen en hebben goedgekeurd kunt u aan de slag met het opvoeren van uw portefeuillegegevens. Bekijk hier onze verschillende licenties en mogelijkheden. Op onze licenties zijn onze algemene licentie voorwaarden van toepassingen. U kunt deze hier downloaden.

Nieuwe interface fluX modules

fluX introduceert per augustus 2015 een vernieuwde interface voor alle modules.
De nieuwe Look & Feel is geïnspireerd op de nieuwe Windows 10.

1
2
3
4
5
1

Hoofdnavigatie

2

Subnavigatie om snel naar bepaalde onderdelen te gaan

3

Portfolio KPI’s zoals totaal beheerd vermogen etc..

4

Locatieoverzicht van de objecten in de portefeuille

5

Eenvoudig van portefeuille verwisselen

Hoe werkt het TMS van fluX

Waarderen zonder beperkingen

U hebt de mogelijkheid om meerdere portefeuilles aan te maken met daaronder één of meer objecten. Het aantal portefeuilles, complexen zijn ongelimiteerd en kunnen worden aangemaakt door het inlezen (importeren) van een excel-bestand. Deze stap kunt u zelfstandig (meermaals) uitvoeren, is eenvoudig, snel en efficiënt. Daarnaast bestaat er tevens de mogelijkheid om handmatig in het systeem complexen aan te maken.

Vervolgens kunt u starten met de waardering van uw vastgoedportefeuille of een object toekennen aan een taxateur die vervolgens een externe waardering kan uitvoeren c.q. valideren. Bij de externe waardering kunt u door middel van een workflow-schema de status van de waardering volgen totdat deze in conceptvorm bij u wordt afgeleverd. Dit gehele proces verloopt binnen het TMS van fluX.

Portfolio Brochure

Download hier onze “Portfolio brochure”

pdf

Uw gegevens staan bij ons NIET in The Cloud

Uw data is veilig

fluX beschermt bedrijfsgevoelige informatie van zijn gebruikers met de grootste zorgvuldigheid en juist om die reden staan onze servers NIET in de cloud. Onze servers bevinden zich op een beveiligde locatie in Amsterdam en zijn gemirrord uitgevoerd, waardoor wij een beschikbaarheid kunnen garanderen van 99,8%.

Mailinglijst

Wij helpen u graag verder

Helpdesk

Hebt u support nodig?
+31 (0)85 401 63 70
Neem contact op met onze helpdesk
Bereikbaar op werkdagen van:
09:00 – 18.00 uur

Forum

Ieder module beschikt over een
eigen Forum.
Gebruikers delen hier
tips, informatie en antwoorden
Bezoek hier ons Forum