• Onze partners

  Partners en taxateurs waarmee wij samenwerken om tot een beter resultaat te komen

  Vraag nu een demo aan
 • TMS portal voor professionals

  fluX introduceert de online TMS portal voor vastgoed professionals. Maak nu snel eenvoudig een account aan.

  Naar TMS portal
 • Nieuwe interface fluX modules

  Alle fluX modules beschikken vanaf 20 augustus over een vernieuwde interface geïnspireerd op Windows 10.

Onze partners en services

Als u gebruik maakt – of wilt gaan maken – van de Woningcorporatiemodule en behoefte heeft aan additionele services en diensten dan kunt u contact opnemen met één van onze partners.

Corporatiekracht

Dé adviseur voor alle vastgoedvraagstukken bij woningcorporaties

Het waarderen van vastgoed op marktwaarde in verhuurde staat is voor de meeste corporaties nieuw en ingrijpend. Voor gevallen waarin er behoefte is aan begeleiding en ondersteuning bij het op orde krijgen van de brondata heeft fluX in Corporatiekracht een partner gevonden. Corporatiekracht is vertrouwd met de taxatie software van fluX. Daarnaast kan Corporatiekracht u adviseren over de mogelijkheden die waardering op marktwaarde voor uw bedrijfsvoering kan betekenen. Corporatiekracht richt zich met name op woningcorporaties. Voor meer informatie bekijk hier de website van Corporatiekracht.

Vanberkel Professionals

Financiële specialisten voor de Publieke sector

van-berkelVanberkel Professionals ontstond in 2007 vanuit de aspiratie om met financiële dienstverlening de brede publieke sector een bewezen oplossing op maat te bieden. Iedere organisatie en elk individu is uniek, heeft een eigen DNA en dat geldt ook voor de vraagstukken. Dit vormt de unieke cultuur die het vertrekpunt van onze dienstverlening is. Onze professionals werken dan ook gezamenlijk met uw medewerkers aan de beste oplossing. Financieel specialist op onze vijf focusgebieden Rijksoverheid, Lokaal bestuur, Wonen, Zorg en Onderwijs. Vanuit onze pijlers vertrouwen, betrouwbaarheid en open communicatie. Daar ligt onze toegevoegde waarde.

Ontzorgen van uw coperatie

Als u gebruik maakt van de Woningcorporatiemodule van fluX dan kunt u contact opnemen met één van onze servicepartners, zij ontzorgen u door verschillende diensten aan te bieden:

 1. Verzamelen en op orde krijgen van de brondata
 2. Brondata laden in het fluX systeem
 3. Waarderen volgens de full-versie
 4. Ondersteunen bij een uitgebreide taxatie in het geval van bijv. bijv. aan-/verkoop

Al deze taxatie kantoren hebben meerdere jaren ervaring met het fluX systeem en hebben taxateur(s) in dienst die lid zijn van TMI, het instituut dat de kwaliteit van taxaties in Nederland verbetert.

TMI heeft 450 aangesloten taxateurs.

Servicepartners van fluX

Gecertificeerde taxateurs

DTZ Zadelhof, CBRE, JLL (Jones Lang LaSalle) MVGM, Klotz Bedrijfshuisvesting, Eggink Bedrijfsvastgoed en Kraan & Van Seventer zijn de eerste taxateurs die de Woningcorporatiemodule van fluX gebruiken om Woningcorporaties te helpen bij het waarderen van hun vastgoedportefeuille tegen de “Marktwaarde in verhuurde staat”. Deze waarderingen volgen volledig de Herziene Woningwet – Handboek modelmatig waarderen marktwaarde. De Woningcorporatiemodule van fluX ondersteunt de basis- en full-versie.

Implementatie en vervolgtraject

Adviseurs helpen bij de implementatie en vervolgtraject

Ernst & Young en Corporatiekracht kunnen u helpen om efficiënt de marktwaarde in verhuurde staat te bepalen. Stappen die genomen moeten worden:

 1. Verzamelen en op orde krijgen van de brondata
 2. Brondata laden in het fluX systeem
 3. Portefeuilleanalyses en vastgoedsturing
 4. Desgewenst samenwerking zoeken met een taxateur om u te ondersteunen of om op basis van dezelfde gegevens een marktwaarde in verhuurde staat te bepalen

Waarderen conform marktwaarde

Wilt u als woningcorporatie uw vastgoedportefeuille waarderen conform marktwaarde in verhuurde staat, geheel volgens het “Handboek modelmatig waarderen marktwaarde” van het Centraal Fonds Volkshuisvesting. Het webbased Taxatie Management Systeem (TMS) van fluX biedt u de oplossing!

Volledige verantwoording af te leggen

Thumbnail for 127336

Sinds januari 2015 is het adviesrapport “Advies uitwerking marktwaarde in verhuurde staat” van Centraal Fonds Volkshuisvesting (CFV) aan de minister voor Wonen en Rijksdienst openbaar. Het CF adviseert de minister om woningcorporaties in de gegevensopvraging via CorpoData over verslagjaar 2015 informatie te laten aanleveren over de marktwaarde in verhuurde staat. Deze waarderingen volgen hierbij het adviesrapport en het daarbij behorende waarderingshandboek “Handboek modelmatig waarderen marktwaarde in verhuurde staat”. Met ingang van verslagjaar 2016 dienen corporaties volledige verantwoording af te leggen in de jaarrekening volgens de rekenmethodiek zoals beschreven in het waarderingshandboek voortkomend uit het adviesrapport.

De oplossing voor woningcorporaties

woco-module

Het Taxatie Management Systeem (TMS) van fluX biedt woningcorporaties de mogelijkheid om de marktwaarde in verhuurde staat te bepalen volgens het “Handboek modelmatig waarderen marktwaarde”. Hierbij kunt u de keuze maken tussen een “Basis”‑ of een “Full”‑versie met daarin verwerkt de normen volgens het waarderingshandboek. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om een waardering te maken op basis van vrije invoer. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de normen vanuit het waarderingshandboek. Bij alle drie de versies worden wooncomplexen altijd doorgerekend volgens het doorexploitatieen uitpondscenario.

Aan de slag voor €215,- per maand

De complete “Woningcorporatiemodule” van fluX wordt aangeboden op basis van een vast maandbedrag per gebruiker. Voor € 215,- (excl. btw) per maand kunt u direct aan de slag. De module komt inclusief de import‑/exportoptie voor Excel, zodat u eenvoudig uw gehele portefeuille kunt inlezen. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, beheer, back-ups en uw vertrouwelijke gegevens.

Overzicht taxateurs & consultants

De onderstaande taxateurs en consultants hebben gekozen voor de woningcorporatie oplossing van fluX.

   Bent u benieuwd naar onze modules en mogelijkheden vraag nu een demo aan