• fluX VMS 2.0

 • Customize uw rapporten

  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw rapporten te customizen?

  Meer informatie

Lees hier alles over fluX VMS 2.0

Wat betekent deze upgrade naar fluX VMS 2.0 voor u?

 • Verbeterde performance
 • Verbeterde indeling Taxatierapport
 • Verbeterde Lay-out van het Taxatierapport
 • Verbeterde Lay-out van alle bijlagen
 • Mogelijkheid om te rapporteren in uw eigen huisstijl*
 • Custom voorblad Taxatierapport in uw eigen huisstijl*
 • Verbeterde contract invoer
 • Handboek 2017 MVS beschikbaar
 • Verbeterdede invoer erfpachtcontracten
 • Toevoegen meedere erfpacht contracten mogelijk
 • Workflow koppeling naar diverse financiers waaronder ABN AMRO

Introductie fluX VMS 2.0

fluX introduceert een geheel nieuwe versie van het fluX VMS (Vastgoed Management Systeem). De naam voor deze nieuwe versie is fluX VMS 2.0Wat betekent dat voor u als gebruikers van ons systeem? fluX VMS 2.0 is compleet vernieuwd waarin wij zijn overgestapt naar een nieuw model voor zowel commerciële contracten (contracten en contract elementen) als erfpacht (meerdere vormen van erfpacht mogelijk binnen 1 complex).

Loopende taxaties (onderhanden werk) afronden

Afronden van uw taxaties

Wij zullen alle taxaties converteren naar het nieuwe platform fluX VMS 2.0. Echter adviseren wij u om uw onderhanden taxaties (die u in concept heeft afgegeven) voor donderdag 23 november – 12:00 uur af te ronden (definitief te maken). Van alle afgeronde taxatie gaan uw pdf rapporten mee over naar het nieuwe platform.

Niet afgeronde taxaties

Bent u niet is staat om uw taxatie (die u in concept heeft afgegeven) voor donderdag 23 november af te ronden! Dan kunt u deze altijd afmaken op het oude platform. Het oude platform zal voor een periode van maximaal 1 jaar beschikbaar blijven. Echter deze taxaties gaan niet mee over naar het nieuw platform.

Aanmaken en kopiëren complexen en portefeuilles

Let op! In de oude omgeving bent u niet meer in staat om nieuwe complexen/portefeuilles aan te maken of oude complexen/portefeuilles te kopiëren.

Klaar voor de toekomst

De afgelopen periode is het aantal gebruikers – van onze modules – significant toegenomen. Door het succes werd de capaciteit van het het systeem behoorlijk op de proef gesteld. Dit was voor fluX de aanleiding om tijdens de ontwikkeling van het fluX VMS 2.0 veel aandacht te besteden aan de schaalbaarheid en de snelheid van het ophalen en presenteren van gegevens. Het nieuwe model maakt gebruikt van een zogenaamde accounting laag waardoor nieuwe functionaliteiten; zoals Asset Management en vastgoedsturing binnenkort toegevoegd zullen gaan worden. Met het nieuwe platform is fluX klaar voor de toekomst.

Sterk verbeterde rapportages

fluX heeft veel aandacht besteed aan het verbeteren van de rapportages. Het taxatierapport (inclusief alle bijlagen) zijn op een groot aantal punten – lay-out technisch – sterk verbeterd. Er bestaat nu ook de mogelijkheid om taxatierapporten uit te brengen gebaseerd op uw Corporate Identiteit (bedrijfsidentiteit).  Of wilt u alleen de rapportkleuren aangepast hebben in de kleuren van uw huisstijl dan is dat ook mogelijk.  Voor meer informatie en mogelijkheden klik dan hier.

SBR Standaard

fluX VMS 2.0 maakt het mogelijk om op basis van Standard Reporting Standards (SBR format) te rapporteren aan Banken en op termijn de Belastingdienst. Daarnaast is het programma gebaseerd op tijdlijnen zodat zowel binnen één jaar (budget versus actuals) als binnen een peiljaar als kalenderjaar gerapporteerd kan worden. Dit om de software voor meer klantgroepen van bestaande klanten beschikbaar te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om het Taxatierapport aan te passen aan uw huisstijl?

fluX VMS

http://temp.flux.nl

Het oude fluX VMS

fluX VMS 2.0

 http://portal.flux.nl

Het vernieuwde fluX VMS 2.0

Wij helpen u graag verder

Helpdesk

Hebt u support nodig?
+31 (0)85 401 63 70
Neem contact op met onze helpdesk
Bereikbaar op werkdagen van:
09:00 – 18.00 uur

FAQ

Wij beschikken over een uitgebreide
FAQ / Handleiding
Wilt u alstublieft eerst de FAQ bekijken
voordat u telefonisch contact met ons opneemt?