• Educatie en mentorschap

    Voor trainingen om te werken
    met onze VMS 2.0 Modules

Overzicht van ons Educatie en Mentorprogramma

Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor professionals
die gebruik willen maken van één van onze modules.

TMI TRAINING

Wilt u als toekomstig TMI taxateur gaan werken met het door fluX ontwikkelde Taxatiemanagement Systeem | VMS 2.0 ? Voor toekomstige TMI leden geldt een verplicht educatietraject welke gegeven wordt door de Academie van Vastgoed.

Alle nieuwe TMI leden dienen:
Fase | 1 – Een DCF Entreetoets te maken. U dient deze de toets succesvol af te ronden alvorens u wordt toegelaten tot de basiscursus.
Fase | 2 – Hierna volgt een tweedaagse Taxatie Management Systeem Basiscursus​. Deze cursus wordt afgesloten met een examen een voldoende resultaat geeft u toegang tot de Taxatie Management Systeem.

fluX TRAINING

Wilt u als toekomstig taxateur gaan werken met het door fluX ontwikkelde Taxatiemanagement Systeem | VMS 2.0 ? Dan geldt een verplicht educatietraject welke gegeven wordt door de Academie van Vastgoed.

Als toekomstig gebruiker dient u:
Een tweedaagse Taxatie Management Systeem Basiscursus​ volgen. Deze cursus wordt afgesloten met een examen een voldoende resultaat geeft u toegang tot de Taxatie Management Systeem.

Voor meer informatie kunnen wij u verwijzen naar de Academie voor Vastgoed

Voor meer informatie kunnen wij u verwijzen naar de Academie voor Vastgoed

Het Mentorschap speciaal voor TMI leden

Wilt u als taxateur/gebruiker toegang hebben tot één van onze extra modules zoals de ONT (Residuele grondwaarde taxaties), EXG (Exploitatie gebonden taxaties) of WON (Wooncomplex taxaties). Dan kunt u gebruik maken van het mentorschap. De mentoren zijn zorgvuldig geselecteerd. U wordt tijdens het mentorschap persoonlijk door uw mentor begeleid. Na afloop van het mentorschap bent u in staat om zelfstandig taxaties te verrichten. U kunt direct contact op te nemen met de betreffende mentor. Afspraken over planning en vergoedingen maakt u zelf met uw mentor. Tijdens het mentorschap kunt u geen gebruik maken van de helpdesk.

Overzicht van onze mentoren

Bart Huijts

Mentor voor alle beschikbare taxatiemodules

Bart heeft een praktijk voor taxatievraagstukken en vastgoedconsultancy. Uit dien hoofde verzorgt hij bij de diverse instituten trainingen waarin de praktijk en de theorie met elkaar worden verenigd. Hij werkt regelmatig in het spanningsveld tussen overheid en private partijen (staatssteun, grondexploitatiewet, onteigening, schaderegelingen). Hij heeft ervaring in het opstellen van bindende adviezen (vaak in commissie), arbitrage, partijdeskundige en rechtbankopdrachten. Daarnaast wordt hij frequent gevraagd voor externe kritieke reviews en second opinions in het waarderingsveld. Hij heeft een focus op ontwikkel-, zakelijk en exploitatiegebonden vastgoed.

Cees Koomen

Mentor voor alle beschikbare taxatiemodules

Cees-KoomenMijn opleiding is gestart middels het pilotprogramma MER aan de Haarlem Business School; succesvol afgerond in 2000. Eind 2001 heb ik mijn doctoraal bedrijfskunde behaald aan de Nyenrode Business Universiteit. In 2007 mocht ik als jongste Master of Real Estate mijn tweede mastertitel in ontvangst nemen aan de Amsterdam School of Real Estate. Sinds 2008 doceer ik aan de Amsterdam School of Real Estate. Sinds 2009 doceer ik de Masterclass IT & Finance aan Middlesex University / CIBIT Academy. Per 2010 ben ik gestart als docent aan de New Business School Amsterdam.

Joost Gijsbers

Mentor voor alle beschikbare taxatiemodules

Joost heeft zich na zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij bij Fontys Hogescholen te Eindhoven (2006) met name gespecialiseerd in het taxeren van onroerend goed. Daarbij heeft hij een bijzondere interesse voor het oplossen van waarderingsvraagstukken rondom incourante onroerende zaken. Joost is o.a. Register Taxateur – Bedrijfsmatig Vastgoed (Grootzakelijk Vastgoed) bij NRVT en is hij een RICS Registered Valuer. Begin 2017 is hij gestart met de opleiding Master of Science in Real Estate (MSRE) bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Joost doceert o.a. voor de Academie voor Vastgoed diverse taxatiegerelateerde onderwerpen aan vastgoedprofessionals.

Het mentorschap initiëren

Vul het onderstaande formulier in om het mentorschap aan te vragen