• fluX Educatie

    Voor trainingen om te werken
    met onze VMS 2.0 Modules

Overzicht van ons Educatie en Mentorprogramma

Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor professionals
die gebruik willen maken van één van onze modules.

TMI TRAINING

Wilt u als toekomstig TMI taxateur gaan werken met het door fluX ontwikkelde Taxatiemanagement Systeem | VMS 2.0 ? Voor toekomstige leden TMI geldt een verplicht educatietraject welke gegeven wordt door de Academie van Vastgoed.

Alle nieuwe TMI leden dienen:
Fase | 1 – Een Entreetoets DCF te maken, en u dient deze de toets succesvol afronden
Fase | 2 – Hierna volgt een tweedaagse Taxatie Management Systeem Basiscursus​. Een voldoende resultaat geeft u toegang tot de Taxatie Management Systeem

Voor meer informatie kunnen wij u verwijzen naar de Academie voor Vastgoed

MAX TRAINING

Deze training is geschikt voor gebruikers van de MAX Licentie en die geen lid zijn (of worden) van TMI en/of VBO. De training betreft het gebruik van de Commerciële Vastgoed Module, Wooncomplex Taxatie Module, Portfolio Module, Excel import / export en de Workflow Module. Doelstelling van de training is het vertrouwd raken met de genoemde modules zodat u er in de praktijk efficiënt gebruik van kunt maken. De training zal niet ingaan op de taxatie methodiek (DCF, etc). Deelnemers aan de training worden geacht deze methodiek goed te beheersen.     

MVS WONINGCORPORATIE TRAINING

Deze training is voor gebruikers van de  Woningcorporatie Module. Na een theoretische inleiding waarin wordt uitgelegd over de verschillende handboek vormen (basis en full version) van taxeren en rapporteren. Verder zal men grotendeels praktisch bezig zijn. Casussen worden zelf in het Taxatiemanagement Systeem geplaatst en aan de hand van de problemen die men daar tegenkomt, zullen docenten de werking van het model uitleggen.


Locatie Training: Kantoor fluX | Krijn Taconiskade 282 – Amsterdam
Tijd: Aanvang 13:30 uur – 17:30 uur | (inloop vanaf 13:00 uur )
Docent: Cees Koomen
Kosten training: EUR 100,- (exclusief BTW)


fluX educatie

pcOm gebruikt te maken van één van onze modules is een training verplicht. Nadat u zich als gebruiker van het systeem heeft geregistreerd, schrijft u zich in voor de verplichte cursus. De cursus wordt door fluX gegeven met docenten uit de branche. De cursus is opgebouwd uit een theoretische inleiding vervolgens zal men praktisch bezig zijn. Casussen worden zelf in het TMS geplaatst en aan de hand van de problemen die men daar tegenkomt, zullen docenten de werking van het model uitleggen.

Het Mentorschap

Wilt u als gebruiker toegang hebben tot één van onze modules maar u kunt geen geschikte datum vinden? Dan is het mentorschap wellicht voor u de oplossing. De mentoren zijn door fluX zorgvuldig geselecteerd alle met hun eigen specialisatie. U wordt tijdens het mentorschap persoonlijk door uw mentor begeleid.

Na afloop van het mentorschap bent u in staat om zelfstandig taxaties te verrichten. U kunt direct contact op te nemen met de betreffende mentor. Afspraken over planning en vergoedingen maakt u zelf met uw mentor.

Overzicht van onze mentoren

Cees Koomen

Woningcorporatie taxaties (MVS)
Portfolio taxaties

Cees-KoomenMijn opleiding is gestart middels het pilotprogramma MER aan de Haarlem Business School; succesvol afgerond in 2000. Eind 2001 heb ik mijn doctoraal bedrijfskunde behaald aan de Nyenrode Business Universiteit. In 2007 mocht ik als jongste Master of Real Estate mijn tweede mastertitel in ontvangst nemen aan de Amsterdam School of Real Estate. Sinds 2008 doceer ik aan de Amsterdam School of Real Estate. Sinds 2009 doceer ik de Masterclass IT & Finance aan Middlesex University / CIBIT Academy. Per 2010 ben ik gestart als docent aan de New Business School Amsterdam.

Joost Gijsbers

Exploitatiegebonden taxaties | Residuelegrondwaarde taxaties
Wooncomplex taxaties | Commercieel vastgoed taxaties

Joost heeft zich na zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij bij Fontys Hogescholen te Eindhoven (2006) met name gespecialiseerd in het taxeren van onroerend goed. Daarbij heeft hij een bijzondere interesse voor het oplossen van waarderingsvraagstukken rondom incourante onroerende zaken. Joost is o.a. Register Taxateur – Bedrijfsmatig Vastgoed (Grootzakelijk Vastgoed) bij NRVT en is hij een RICS Registered Valuer. Begin 2017 is hij gestart met de opleiding Master of Science in Real Estate (MSRE) bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Joost doceert o.a. voor de Academie voor Vastgoed diverse taxatiegerelateerde onderwerpen aan vastgoedprofessionals.

Bart Huijts

Exploitatiegebonden taxaties | Residuelegrondwaarde taxaties
Wooncomplex taxaties | Commercieel vastgoed taxaties

Bart heeft een praktijk voor taxatievraagstukken en vastgoedconsultancy. Uit dien hoofde verzorgt hij bij de diverse instituten trainingen waarin de praktijk en de theorie met elkaar worden verenigd. Hij werkt regelmatig in het spanningsveld tussen overheid en private partijen (staatssteun, grondexploitatiewet, onteigening, schaderegelingen). Hij heeft ervaring in het opstellen van bindende adviezen (vaak in commissie), arbitrage, partijdeskundige en rechtbankopdrachten. Daarnaast wordt hij frequent gevraagd voor externe kritieke reviews en second opinions in het waarderingsveld. Hij heeft een focus op ontwikkel-, zakelijk en exploitatiegebonden vastgoed.

Hans de Visser

Woningcorporatie module

hansdevisserIk ben ervan overtuigd dat de corporatiesector in potentie meer mogelijkheden heeft dan zij nu feitelijk benut. Dit potentieel kan worden aangeboord door meer inzicht te krijgen in de huidige financiële én maatschappelijke prestaties en hiermee de strategie en de bedrijfsvoering te optimaliseren. En dat kan ook zonder het maatschappelijke karakter uit het oog te verliezen! Door mijn kennis en ervaring te koppelen aan een oplossingsgerichte manier van werken, ben ik in staat om opdrachtgevers daadkrachtig te ondersteunen bij het behalen van de gewenste (project)resultaten. Het probleem van de woningcorporatie is mijn uitdaging.

Zoek de mentor die bij u past voor

Wooncomplex taxaties | Residuelegrondwaarde taxaties
Exploitatiegebonden taxaties | Agrarisch & landelijke taxaties
Portfolio Taxaties | Woningcorporatie taxaties