• Controlerend taxateur

    Toevoegen van een beoogd controlerend taxateur

Controlend taxateur toevoegen

fluX introduceert een optimalisatie van de workflow voor het ondertekenen van een controlerend taxateur t.b.v. de plausibiliteit. Middels een nieuw toegevoegd dropdown veld selecteert u eenvoudig “De beoogd controlerend taxateur”. Dit veld vindt u onder het tabblad “Rapport”  bij sectie  “A Beoogd controlerend taxateur”.

Standaard ziet u alleen taxateurs van uw eigen organisatie. Wilt u een taxateur van een andere organisatie toevoegen? Vul dan het onderstaande formulier in. Nadat fluX uw aanvraag heeft verwerkt zal de controlerend taxateur vervolgens zichtbaar zijn in het dropdown lijstje.

Email notificatie voor de beoogd controlerend taxateur

Zodra een taxatierapport door u  definitief is gemaakt (door het te vergrendelen) zal de door u gekozen controlerend taxateur een Email notificatie ontvangen, met de mededeling, dat er een taxatie klaar staat ter ondertekening van de plausibiliteit.

Let op! U kunt alleen een 2e taxateur toevoegen als deze beschikt over een VMS (Vastgoed Management Systeem) gebruikerslicentie via TMI of fluX.

Efficiënt proces door email notificatie

Na ondertekening van de beoogd controlerend taxateur wordt u per email geïnformeerd

Zodra de controlerend taxateur het rapport digitaal heeft ondertekend (middels het duimpje) zal u een Email notificatie ontvangen, inclusief een pdf kopie van getekende taxatierapport.

  • Beoogd controlerend taxateur

    Welke controlerend taxateur wilt u toevoegen aan uw "Dropdown lijstje" ?
DutchEnglish